Post by ranscompcipereat on Mar 15, 2022 14:02:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Project Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Project Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt (neierobežots resurss) ▞▞▞
▞▞▞ Project Makeover 2022 version ▞▞▞
Pēc dažiem līmeņiem kļūst par spēli, lai uzvarētu, līdzīgi kā Fishdom. Faktiskās pārvērtības ir jautras, bet īpaši grūtas mīklas ne.
Šī spēle ir diezgan smieklīga, tikai paiet ilgs laiks, lai atgūtu savu dzīvi, iespējams, jūs varat saīsināt laika ierobežojumu, paldies.
Man patīk spēle, bet, nopelnot brīvo laiku, tās ielāde ilgst mūžīgi, un jūs zaudējat no 30 sekundēm līdz minūtei. Es ne vienmēr vēlos spēlēt spēli, bet tas liek jums to darīt, ja vēlaties piešķirt bezmaksas laiku. Pretējā gadījumā jūs to zaudējat. Tas nav bankā. Un līmeņi ir grūti. Es nekad nenopelnu bezmaksas spēles un nekad neizpildu izaicinājumus, jo vienmēr gaidu, kad dzīvības tiks papildinātas, katrai 15 minūtes. Man ir tendence tajā brīdī atstāt līdz nākamajai dienai.
Man patīk šī spēle, taču pēdējās trīs dienas tā ir tik ļoti kavējusies, ka pat vairs nevaru to spēlēt. Es katru dienu spēlēju šo spēli vairāk nekā gadu, un tā ir jauna problēma. Es labprāt turpinātu spēlēt, bet man tas ir jālabo
Sākumā spēle bija jautra. Patika iespēja veikt pārvērtības. Ienīst, ka jums ir vajadzīgas monētas, lai to izdarītu. Vienīgais veids, kā iegūt šīs monētas, ir pārspēt "dārgakmeņu" līmeņus, un tos pārspēt kļūst gandrīz neiespējami. Līmeņi kļūst grūtāki un preces kļūst dārgākas, un es esmu tikai piektā persona. Es vēlos, lai šī spēle varētu koncentrēties tikai uz pārvērtību daļu un noņemt "dārgakmeņu" līmeņus. Ja es vēlētos spēlēt dārgakmeņus, es to būtu lejupielādējis.
Es ienīstu šo spēli, tā ļoti atšķiras no pievienošanas, ja vēlaties pievienot spēli, sakiet patiesību!
Sāku jautri, un tad es drīz sapratu, ka tā ir tikai naudas shēma. Mani tas interesēja modes un telpu pārvērtības, NEspēlējot gandrīz neiespējamu uzvarēt, konfekšu simpātiju.
Spēle tiek aizvērta pat pēc atjaunināšanas. Viena no nedaudzajām spēlēm, par kuru spēlēšanu maksāju, tāpēc domāju, ka tas man nāk par labu.
Sākumā jautra spēle, bet kļūst pārāk grūti izietamiem līmeņiem. Es esmu sasniedzis 500, vairs nav patīkami
Vietas kartē, kur varat iekārtot savu istabu, ir pārāk dārgas. Katrā līmenī jūs varētu saņemt 15–25 ASV dolārus, un no 3 vietām, kas tagad ir pieejamas, lai iegādātos divas no tām, katra cena ir USD 50 000 vai vairāk. Pārveidojumi ir patīkami, un ir dažas lieliskas dizaina iespējas, taču arī nepieciešamās monētas ir nedaudz augstas. Dažreiz jums ir jāpārvar 4 līmeņi, lai veiktu vienu uzdevumu. Turklāt, iegādājoties grīdu, tapetes utt. jums vajadzētu būt iespējai tos izmantot jebkurā no jums piederošajām telpām.
Man šķiet, ka spēle ir saistīta ar naudas summām par dārgakmeņiem, kuras jums ir jābūt, ir pārāk lielas, lai jūs to varētu tērēt.
Tas turpināja parādīties citu spēļu reklāmās, kuras es spēlēju, un es domāju, ka varētu arī to lejupielādēt, bet tagad tā ir kļuvusi par manu iecienītāko spēli. Man patīk make overs un man patīk connect 3 spēles.
Neuztraucieties, ja vien nevēlaties iztērēt daudz naudas. Jūs spēlējat konfekšu simpātiju stila mini spēli, lai nopelnītu žetonus, lai veiktu pārvērtības. Pēc 87 mini spēlēm es joprojām esmu tikai 2. pārvērtībās. Pēc 2 dienu spēlēšanas 87. līmenī un pat pēc tam, kad šajā līmenī aktivizēju daudzas jaudas palielināšanas, es joprojām tur esmu iestrēdzis. Mērķis ir likt spēlētājam tērēt reālu naudu, lai pārvarētu līmeni. Ja vien nevēlaties pastāvīgi tērēt skaidru naudu, nododiet to tālāk. Ir arī drāmas stāstu video, kas nav stulbi!
Es nezinu, par ko visi sūdzas, man nav jāveic pirkumi lietotnēs, lai iegūtu līmeņus. Ja tas būtu tik vienkārši, tas nebūtu jautri. Esmu atkarīgs un gaidu nākamo pārvērtību
Idle Railway Tycoon Simulatie csmp
Sākumā šī spēle ir jautra, taču tā kļuva par grūtu, un, iegādājoties vēl 5 gājienus, bija jāmaksā daudz dārgakmeņu. Es neiesaku lejupielādēt šo spēli, jo tā jūs tikai satrauks.
Tā ir ļoti laba lietotne, es biju ļoti priecīgs, spēlējot šo spēli, bet pēc šīs spēles atjaunināšanas iestrēgstu jb bhi galvenā spēle atvērt kerti hun khelne ke liye ye baar baar rukta hai atakta hai kopumā tā ir laba lietotne
Tāda atkarību izraisoša spēle! Patīk veikt pārvērtības.
Aizraujoša spēle, lol, bet man patīk, kā viņi tagad sniedz jums vairāk iespēju, ja esat iestrēdzis jebkurā līmenī
Šī spēle ir ļoti skopa attiecībā uz saviem bonusiem un bezmaksas spēli. Lai daži līmeņi nebūtu jautri, un galu galā tā ir spēle, tāpēc tai vajadzētu būt jautrai. Šķiet, ka veidotājs ir aizmirsis šo daļu. Daži līmeņi labākajā gadījumā ir strīdīgi, veids, kā iesaistīties, lai sajustu progresa sajūtu.. spēle patiešām liek jums maksāt, lai uzvarētu līmeņus.
Šī spēle ir saistoša jau no paša sākuma. Viņi spēlē progresu, nopelnot monētas, lai iegādātos objektu, lai to pārveidošana būtu tik jautra un atalgojoša. Jūs ne tikai palīdzat pārņemt cilvēku, bet arī palīdzat izveidot viņa personīgo telpu.
RNG ir galvenais faktors. Burtiski patīk konfektes, bet, ja zināt, ka jūsu RNG ir slikts. Tu neko nesaņemsi. Jūs pavadītu lielāko daļu sava laika vienā līmenī. Pat ar neierobežotu sirdi, piemēram, stundu, jūs pavadāt apmēram 30 minūtes, mēģinot notīrīt vienu līmeni, atrodoties augstākos līmeņos.
Traks! Saņēmu jaunu tālruni, un nekas no maniem panākumiem netika nodots, lai gan esmu savienots, izmantojot Facebook. Labojiet šo.
Pašlaik es spēlēju šo līmeni, un tajā ir rakstīts 450, lai noņemtu brilles, taču mana iemiesojuma puiša "slependienesta vīra" līmenī nav nevienas brilles, ko noņemt, jo es to jau izdarīju viņa pārvērtību sākumā. Vai tā ir kļūme vai kas? Man ļoti patīk šī spēle, bet 1. Tas ir pārāk dārgi spēlēt un 2. Es redzu kļūdu modeli un domāju, ka es to iztēlojos, bet tas mani sarūgtina. Es domāju, ka es vienkārši izdzēsīšu šo spēli.
Šī spēle ir mana mīļākā no šodienas!!!! Grafika ir pārāk standarta, un man patīk spēlēt!
Tā ir jautra spēle, izņemot to, ka tā ir izstrādāta, lai jūs vēlētos/vajadzētu iegādāties lietas par īstu naudu, ja vēlaties turpināt sižetu, kad nevarat viegli pārspēt mīklu.
es instalēju spēli un spēlēju, bet šī spēle ir ļoti garlaicīga spēle, tās ielāde prasa vairāk laika, un spēle tiek uzlauzta, kamēr es spēlēju spēli, lūdzu, izlabojiet šo problēmu ☹︎
Man patīk tērpi, matu griezumi un dekoru izvēle, šī spēles daļa ir tik jautra! Tomēr viņi zaudē 2 zvaigznes par to, ka spēles saskaņošana ir tik sarežģīta. Es jebkurā gadījumā neesmu saskaņošanas cienītājs, taču, lai turpinātu un iegūtu vairāk kustību, jums ir nepieciešami 300 dārgakmeņi, un jūs saņemat tikai 100 dienā. Tātad jums ir jātērē reāla nauda, ja nevarat tikt cauri līmeņiem. Un pastiprinātāji ir tik dārgi, ka tie maksā 4,99 USD par katru! Šī spēle ir pārāk dārga! Man arī ir grūti iemest dvieli
Es nezinu, kāpēc atsauksmes ir sliktas, šī ir labākā spēle, ko esmu spēlējis savā dzīvē, tā turpināt
Es ļoti mīlu šo spēli, bet tikko, kad es iegādājos viņu "jubilejas piedzīvojumu", kas maksāja 299, nekas nenotika, bet viņi atskaitīja manu naudu. Ja varat, lūdzu, izlabojiet šo problēmu, es to ļoti novērtēšu.
Es dotu 5 zvaigznes, bet nav iespējas pārslēgt spēli uz citu tālruni, ja vien jums nav Facebook. Tas ir patiešām muļķīgi būt, tāpēc ir daudz cilvēku, kuriem nepatīk Facebook. Google spēlētājiem šeit vajadzētu būt iespējai ietaupīt! Es pazaudēju visus savus datus un sasniedzu 253. līmeni un iztērēju vairāk nekā 30 USD par dārgakmeņiem. Ļoti neapmierinoša
Izcili arī amatieriem! Man nekad nav paticis spēlēt spēles, bet šī nav tik sarežģīta un grūta kā citas. Atkarība!!
Lēnām apnik
Jūs varat nopelnīt daudz monētu par spēles pārvērtībām. Es tikai vēlos, lai jūs varētu nopelnīt tikpat daudz "naudas", lai arī spēlējot pielāgotu savu varoni. Šīs spēles funkcijas dēļ jūsu personāža pārvērtības virzīsies ledāja tempā. Arī dārgi, ja jūs tajā patiešām iekļūstat. Vēlos, lai būtu veikals, kur iepriekš iegādāties vajadzīgos jaudas elementus vai papildu pagriezienus sarežģītākiem līmeņiem. Nespēlējiet, ja vien spēles iekšienē nenotiek kāds notikums, kas liks jums piedzīvot uzlabojumus un balvas.
Project Makeover Grand public qsxw
Spēlējot šo spēli, rodas atkarība. Es varu pavadīt stundu, spēlējot to. Spēles kļūst par izaicinājumiem katrā līmenī, kuru iziet cauri. Un tas, ko es ienīstu, jums ilgi jāgaida, lai atgūtu savu dzīvi. Un es esmu iztērējis aptuveni 20 USD, lai turpinātu.
Jums nav jāliek pārvietošanās skaitītājs spēlei, jo šķiet, ka jūs neļaujat spēlētājiem izbaudīt spēli. Tāpēc, kāpēc to sauc par Project Makeover, ja mēs tikai atrisinām nepietiekamo naudu, spēlējot spēli, bet kāpēc ar gājienu skaitītāju? tas padara mani tik niknu. ES VĒLOS DIZAINĒT, RADĪT UN PĀRVADOT. LAI NESPĒLĒTU LĪDZĪGI CANDY CRUSH. TAS TIEŠĀM IR VISMĀ UN NEĒRTĪGI.
Jautra spēle katrs LVL ir atšķirīgs. Tas kļūst arvien grūtāks
Katru reizi, kad parādās noteikta reklāma, man ir jāatsakās. Tā ir mana laika tērēšana.
Es neesmu pārsteigts. Pirmkārt, tūlīt pēc lietotnes lejupielādes tā turpina avarēt un netiek pareizi ielādēta. Otrkārt, esmu noskaidrojis, ka spēles reklāma rada iespaidu, ka tā ir viena veida spēle, ja tā ir spēle, piemēram, konfektes. Man patīk spēlēt konfektes, bet man nepatīk, ja mani maldina. Es mainīju savu pirmo atsauksmi no 2 zvaigznēm. Lai gan mani maldināja, spēle joprojām ir jautra un liek man atgriezties spēlēt.
Absolūti mīlu šo spēli. Tas ir labāks par jebkuru citu pārveidošanas spēli. Vairāk iespēju un mīlestība, ka varat mainīt savas domas par dizainu
Šī spēle varētu būt ļoti jautra, un koncepcija ir laba, taču tā ir dārga spēle. Mazliet noplēst TBH
Arvien sliktāk, tagad viņiem ir ļoti grūti. 2 dienas ir iestrēdzis tajā pašā līmenī. Ja vien nevēlaties iztērēt daudz naudas, nespēlējiet!
Spēle joprojām ir dārga, bet jautra spēle. Lieliskas balvas. Spēj kādu laiku pazust
Spēle netiek ielādēta kopš jaunākā atjauninājuma.
Šī spēle ir patiešām jautra, un es varētu to spēlēt visu dienu, bet vienīgais, kas man nepatīk, ir tas, ka jāspēlē konfekšu simpātija, lai nopelnītu monētas, un tas mani ļoti kaitina, bet galu galā tā ir patiešām laba.
Man ļoti patika pārtaisīt! Man ļoti patika spēle. Es jutos kā īsts grima mākslinieks un dizainers. 🤩😍
Es spēlēju tikai dažas stundas (jā, esmu atkarīgs) un man tas ļoti patīk. Es izklaidējos ar drāmu un daru to, kas man patīk darīt patiesībā. Daudz jautrības. Tā turpini!
Sākās labi, pēc tam kļuva grūtāk un sāka būt nomākta, un tas bija laikietilpīgs, un nekāda attīstība
Atkarību izraisoša spēle. Tomēr, sasniedzot 100. līmeni un augstāku līmeni, sagaidiet, ka būsiet neapmierināts. Lielākajai daļai līmeņu ir tik grūti, ka jums ir jātērē nauda, lai iegūtu papildu kustības, pretējā gadījumā jūs nekad neizturēsit. Un prasības par pārvērtībām kļūst par satriecošu cenu, kas prasa spēlēt vairāk spēļu. Tas ir apburtais cikls, kas tāpat kā visas citas spēles ir radīts, lai izlaupītu jūsu kabatu.
Project Makeover Grand public qsxw